UBER Malaysia: Peluang Pendapatan RM1,500 Sebulan

pendapatan pemandu uber malaysia
UBER Malaysia: Peluang Pendapatan RM1,500 Sebulan. Cara Daftar? Apa itu Uber? Dan, nampaknya akan lebih ramai pemandu Uber Malaysia selepas ini? Mungkin?

Kepada pemandu teksi di Malaysia, anda buat mogok dan demo kepada Suruhanjaya Pengangkutan Awam Darat iaitu SPAD supaya aplikasi perkhidmatan yang bersifat “ride sharing” seperti pemandu Uber Malaysia ini diharamkan, usaha anda boleh Berita Semasa katakan sia-sia sahaja.

UBER Malaysia: Peluang Pendapatan RM1,500 Sebulan


Sebelum itu, jikalau driver dan pemandu teksi lihat dan perhatikan tindakan syarikat berkaitan dengan kerajaan GLC seperti Khazanah Nasional dan Kumpulan Wang Persaraan (KWAP) yang dilaporkan oleh akhbar seluruh dunia di mana kedua-dua syarikat dari Malaysia telah membuat pelaburan ke atas UBER, jadi anda boleh agak ke mana arah tuju dan dasar kerajaan Malaysia selepas itu.

Nah, melalui intipati ucapan pembentangan Bajet 2017 Malaysia bukan sahaja aplikasi UBER app ini tidak haram malah Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak sendiri mengalakkan anda semua terutamanya yang tergolong dalam kumpulan B40 (Pendapatan isi rumah RM3900 dan ke bawah di Malaysia) serta ada kenderaan sendiri daftar UBER Malaysia dan jadi pemandu dan driver UBER.
Semak Butiran dan Cara Daftar UBER malaysia?

Boleh semak info dan maklumat berkaitan pada jadual di bawah ini. Boleh pilih samada mahu UBERX, UBERXL, ataupun UBERBLACK.

UBER Malaysia: Peluang Pendapatan RM1,500 Sebulan

PerkaraButiran
Uber IncentivesBoleh SEMAK SINI dan KLIK JUGA SINI
Cara Daftar UberKLIK SINI
Jangkaan pendapatan Uber MalaysiaJikalau anda jadi pemandu Uber antara 10 jam hingga 40 jam dalam seminggu; anda boleh menikmati pendapatan sehingga RM1500 sebulan
Manakala jikalau anda jadi driver Uber Malaysia dan pandu lebih daripada 40 jam seminggu; anda boleh dapat lebih RM4300 sebulan
Download app Uber
KLIK SINI (Google Play for Android)
Download app UberKLIK SINI (Apple)
Uber Promo CodeJikalau anda mahu mendapatkan diskaun atau rebet ketika menggunakan perkhidmatan UBER boleh menggunakan kod ini (freer342ue)
Insentif ProtonProton Malaysia akan berikan rebet (rebat) sebanyak RM4 ribu jikalau anda berminat gunakannya untuk tujuan menjadi driver UBER
Insentif KerajaanTiada. Cuma kerajaan Malaysia galakkan anda gunakan bantuan Rakyat 1Malaysia BR1M sebahagian duit pendahuluan atau deposit untuk beli kereta baru

Selain dari UBER, anda juga boleh cuba perkhidmatan teksi persendirian yang lebih kurang sama seperti UBER iaitu GRAB (dahulu dikenali dengan Myteksi).

Antara UBER vs Grab, kurang pasti mana yang terbaik. Mungkin kalangan yang pernah menjadi pemandu (driver) mahupun penumpang di aman telah menggunakan servis perkhidmatan kedua-dua aplikasi ini boleh bagi review dan pandangan masing-masing di sini.


UBER Malaysia: Peluang Pendapatan RM1,500 Sebulan


Rahsia untuk dapat duit dan income lebih lagi boleh tumpukan bandar dan kawasan seperti Bangsar, KLCC, Bukit Bintang.

Sekarang ini perkhidmatan UBeR sudah pun ada di Kota Kinabalu Sabah, Kuala Lumpur KL, Kuching Sarawak, Pulau Pinang Penang, Johor Bahru JB, Ipoh Perak, Shah Alam Selangor, Melaka.


Ulasan

 1. Halo semuanya

  Nama saya Ahamad Faudzi Abd dari MALAYSIA. Saya mengalami trauma keuangan karena saya ditipu dan ditipu oleh banyak perusahaan pinjaman online dan saya pikir tidak ada hal baik yang bisa keluar dari transaksi online tetapi semua keraguan saya segera hilang dan hilang ketika teman saya pertama kali memperkenalkan saya ke perusahaan ALL GLOBAL HADIAH PINJAMAN, saya pikir itu akan tetap menjadi permainan curang yang sama, tetapi teman saya meyakinkan saya, dan saya juga melihat kesaksian orang lain, saya harus memaksakan diri untuk mengikuti semua proses, pada kejutan terbesar saya setelah memenuhi semua persyaratan, saya mendapat pinjaman RM 5.000.000 di rekening bank MUAMALAT saya Ketika saya diberitahu di telepon saya, saya tidak pernah percaya, ternyata saya bergegas ke bank untuk memastikan bahwa itu benar dan nyata, dan pinjaman itu ada di akun, saya menariknya tanpa komplikasi dan menginvestasikannya dalam bisnis saya Venture.

  Jika Anda menginginkan pinjaman hari ini untuk bisnis dan untuk memulai kehidupan, perusahaan, dan kontrak besar Anda, Silakan hubungi SEMUA PINJAMAN HIBAH GLOBAL di email mereka di bawah ini.
  Email ............. allglobalgrantloan@gmail.com

  Dan jika Anda menginginkan informasi yang benar dari saya, maka Anda dapat menghubungi saya di email pribadi saya (aahamadfaudziabdlatif5@gmail.com)

  Saya adalah seorang PENGEMUDI TRUK biasa, tetapi sekarang saya memiliki TRUK dan saya menjadi pemasok besar, saya jamin semua bahwa Anda akan mendapatkan pinjaman dari PERUSAHAAN yang baik ini.

  PERUSAHAAN: SEMUA PINJAMAN HIBAH GLOBALmail: allglobalgrantloan@gmail.com
  Telp ............. +1(301)971-4445
  e_mail .......... [aahamadfaudziabdlatif5@gmail.com]

  BalasPadam
 2. افضل مدونة وافضل مقال وافضل كاتب شكراً لك كثيرأً علي طرح هذا المواضيع الجميلة في المدونة المفضلة لدي

  شركة مقاولات
  تكييف مركزي
  مقابر للبيع
  شكراً لك

  BalasPadam
 3. افضل مدونة تسلموا علي المقال ممتاز هذا
  خبير سيو
  سيو
  مدافن للبيع
  مقابر للبيع

  BalasPadam
 4. افضل مدونة 22 تسلموا علي المقال ممتاز هذا
  خبير سيو
  خبير سيو
  مدافن للبيع
  مقابر للبيع

  BalasPadam
 5. افضل مدونة 22 تسلموا علي المقال ممتاز هذا
  خبير سيو
  خبير سيو
  مدافن للبيع
  مقابر للبيع

  BalasPadam
 6. مقال من افضل المقالات ومدونة ممتازة دائما متفوقة وفي المقدمة تسلموا علي المجهود المبذول في كتابة مثل هذا المحتوي الرائع
  في كتابة مثل هذا المحتوي الرائع
  ahlan service
  fast track sharm el sheikh airport
  في كتابة مثل هذا المحتوي الرائع
  مقابر للبيع

  BalasPadam
 7. مقال من افضل المقالات ومدونة ممتازة دائما متفوقة وفي المقدمة تسلموا علي المجهود المبذول في كتابة مثل هذا المحتوي الرائع
  في كتابة مثل هذا المحتوي الرائع
  أحواض سباحة بالكويت
  احواض سباحة الكويت
  Quran teacher online

  BalasPadam
 8. مقال من افضل المقالات ومدونة ممتازة دائما متفوقة وفي المقدمة تسلموا علي المجهود المبذول في كتابة مثل هذا المحتوي الرائع
  خبير سيو
  مقابر للبيع
  سيو

  BalasPadam
 9. سعيد جداً بالمقال الجميل دا
  Very happy with this beautiful article

  مصمم شعارات
  سيو
  سيو
  سعيد جداً بالمقال الجميل دا

  BalasPadam

Catat Ulasan